Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Äg din framtid

Vi-projektet arbetar med att skapa goda förutsättningar för att unga vuxna ska kunna styra sin framtid. Vi ägs av VGR Folkhögskoleförvaltningen och medfinansieras av ESF.

Välkommen till Vi-projektets framtidskonferens 17 maj 2022

Vi-projektet är på väg mot sitt slut men arbetet med att förbättra förutsättningarna för unga som varken arbetar eller studerar fortsätter. Den 17 maj 2022 kl. 9.00-15.30 träffas vi på Lindholmen Conference Center i Göteborg på en medskapande konferens för alla – politiker, tjänstepersoner och de unga själva – som berörs av dessa frågor.

Logotyper Vi och ESF

Om Vi

Här kan du läsa mer om Vi-projektet.

Två blivande undersköterskor på Dalslands folkhögskola som övar på att ta blodtryck på varandra. En deltagare på Göteborgs folkhögskolas hundkurs sitter vid ett bord och matar sin hund med kaviar.

Kurser och jobbspår

Hundkurs, gymnasiestudier i klass och allmän kurs med yrkesinriktning är några exempel på kurser och jobbspår inom Vi-projektet. Läs gärna mer här.

Kompetensutveckling

Vi vill bland annat nå en förbättrad samverkan mellan de aktörer som arbetar med unga vuxna. Läs mer om vår medskapandeprocess här.

Nyhetsbrev

Är du intresserad av vårt nyhetsbrev? Här kan du handskas med din prenumeration och läsa tidigare utskick.

Kontakt

Kontaktuppgifter till några av Vi-projektets medarbetare.

Senast uppdaterad: 2022-03-24 10:13