Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ung-labbet söker medarbetare

Logotyp för Eu och texten Medfinansieras av Europeiska unionen i blått.

Det nystartade projektet Ung-labbet har som mål att arbeta fram nya metoder för att personer i åldrarna 16-29 år ska hitta jobb eller återuppta sina studier. Nu söker projektet nya medarbetare!

Unga samhällsutvecklare i Mölndals stad sökes

Många unga personer blir av olika anledningar exkluderade från jobb eller studier. Det här vill Ung-labbet ändra på! Du som själv berörs av frågan är viktig för att kunna hitta arbetssätt som fungerar på riktigt. Därför kommer Mölndals stad att anställa ett antal unga samhällsutvecklare under projekttiden.

Vi söker dig som:

  • Är 16–29 år
  • Är folkbokförd i Mölndals stad
  • Inte arbetar eller studerar

Anställningsannons unga samhällsutvecklare Ung-labbet

Handledare sökes

Tycker du att komplexa frågor ska hanteras med de som är berörda? Gillar du att arbeta med ungdomar och unga vuxna? Tycker du om att arbeta motiverande och utvecklande?

Ung-labbet söker en handledare som kommer att vara anställd av Mölndals stad. Rekryteringen sker löpande så vi behöver din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsannons handledare Ung-labbet

Samarbetspartners

Folkhögskoleförvaltningen i Västra Götalandsregionen driver projektet tillsammans med Mölndals stad samt civilsamhällesorganisationerna Hassela Solidaritet och Youth 2030 Movement.

 

Senast uppdaterad: 2023-09-11 15:03