Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Billströmska folkhögskolan

Billströmska folkhögskolan ligger naturskönt mitt på ön Tjörn, 6 mil norr om Göteborg. Med lantlig omgivning och nära till havet kan du ha din konferens i en kreativ miljö. På borden finner du ypperlig och närproducerad mat. Vi odlar grönsaker i eget växthus.

Om du vill göra en aktivitet med dina konferensgäster så rekommenderar vi något av skolans specialämnen exempelvis måleri, textilhantverk eller varför inte göra eget papper. Akvarellmuseet ligger nära för en utflykt.

Du tar dig hit per bil eller buss. Om du kommer med en bussavgång som inte går ända fram till skolan så hjälper vi till med att plocka upp dig på hållplatsen. Eller varför inte låta oss ta hand om bagaget så promenerar du själv den sista kilometern i den natursköna miljön.

Välkommen till Bohuslän!

Konferensrum och boende

Rummen är toppmoderna och har egen dusch och toalett. Sex av rummen är helt handikappanpassade. De tider på året våra rum inte är tillgängliga så kan vi erbjuda rum på orten.

Konferensrummen är ljusa fina och välutrustade. Självklart är alla konferensrum tillgängliga för rullstolsbundna.

Antal konferensrum: varierar beroende på säsong

Antal platser i konferensrummet: 0-120

Antal bäddar termin: 0

Antal bäddar sommar (enkel & dubbelrum):
Många

Tillgång till eget kök vid boende:
Ja

Utrustning:
Vatten och frukt, Dataprojektor, WiFi

Mat:
Eget kök, lunch, finare 3-rätters middag

Tillgänglighetsanpassning

Konferensrum: ja

Sovrum: Sex rum är fullt anpassade, sexton rum är delvis anpassade.

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:49