Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Steg1 presenterades för kommunstyrelsen

Översikt över hur 7Tjugo används inom Steg1.

I Färgelanda har verksamheten Steg1, som du kan läsa mer om i ”Samarbete i fokus i Färgelanda” presenterats för kommunstyrelsen. Ann-Charlotte ”Lotta” Svensson, som driver Steg1, var på plats med två deltagare.

– En tidigare deltagare berättade om vad Steg1 har inneburit för honom, säger Lotta. Han arbetar numera i Uddevalla och tog ledigt från jobbet för att kunna vara med. En av våra nuvarande deltagare var med och svarade på frågor efter presentationen. De gjorde verkligen ett bra jobb!

Viktigt att visa upp arbetet

Lotta försöker ta alla chanser som ges för att visa upp arbetet som görs inom Steg1.

– Det är oerhört viktigt att vi lyfter fram det bra som görs, så att politikerna ser hur viktiga sådana här satsningar är, säger hon. Främst såklart för individens skull, för att skapa ett bra samhälle för alla och förebygga ohälsa, men även ur ett ekonomiskt perspektiv. Jag kollade på lite siffror på hur mycket samhället kan spara genom att fånga upp unga i tid – och det finansierar definitivt min lön.

Senast uppdaterad: 2021-12-15 12:23