Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allmän kurs – vård och omsorg (Ljungskile folkhögskola)

*OBS* Inga platser kvar HT 2020 *OBS*

Det finns inga platser kvar för höstterminen 2020. Välkommen att ansöka igen nästa antagningsomgång. Du är självklart alltid varmt välkommen att höra av dig med frågor om kursen!

Vill du läsa in gymnasiet och få en yrkesutbildning till undersköterska på köpet? Då är allmän kurs – vård och omsorg något för dig! Passar deltagare i Vi-projektet som är 18-24 år.

Utbildningen är två år lång och motsvarar de kurser som ges på gymnasieskolans vård- och omsorgsprogram. Tillsammans med ett års ytterligare studier på gymnasienivå kan kursen ge behörighet till yrkeshögskola eller högskola. Inom utbildningen varvas teori med praktik. Det finns möjlighet att få extra stöd i studierna om man känner ett behov av detta.

Utöver studierna tillsammans med klassen ingår gemensamma aktiviteter för hela folkhögskolan. Nedan kan du läsa mer om kursen och klicka dig vidare till ansökan.

Länk till Allmän kurs – vård och omsorg

 

Fakta om Allmän kurs – vård och omsorg

Kurslängd: 2 år

Studiefart: 100 % studie på heltid

Start: 17 augusti 2020

Platser: 24

CSN: Utbildningen är studiemedelsberättigad

Kontaktperson:
Torunn Elgebäck

Telefon: 0522-68 69 66
E-post: torun@ljungskile.org

 

Senast uppdaterad: 2020-09-10 15:15